Home  
  Events Calendar  
  Benefit events  
  News  
  Photo Album  
  Video  
  Classes  
  Mailing list  
  Directory  
  Immigration info  
  About us  
  Contact Us  
  Media  
  Travel  
  My Visit  
 
 
energize
 
bcen
thrive market madara
 
 
 
 
 

     







Среща - дискусия
"Стани съмишленик на Заедно в час в Бостън"
Събота, 29 април, 2017 от 13:45 - 14:45 ч

Знаете ли, че България е страната с най-голямо образователно неравенство в Европейския съюз? Запознати ли сте с данните на международното изследване PISA, според които 40% от 15 годишните в България не владеят умения да интерпретират прочетен текст и да разберат смисъла от прочетена информация? 
В този контекст, фондация Заедно в час / Teach for Bulgaria работи, за да предоставя достъп до качествено образование за всяко дете. 

От 2010 г. Заедно в час подбира, обучава и подкрепя мотивирани хора и опитни професионалисти да стават вдъхновяващи учители в непривилигировани общности в страната за период от минимум 2 години. Заедно с публични и частни партньори Заедно в час създава общност от активни и ангажирани лидери в образователната система. 

На 29 април ще имате възможността да се срещнете с Анжела Деянска, представител на Заедно в час. От нея ще разберете повече за работата ни и начините, по които всеки един може да стане съмишленик на каузата.

Анжела Деянска
"Тази събота ще ви разкажа малко повече за хора като Петър, за мотивацията да преподаваш в предизвикателна среда и да допринасяш за позитивната промяна в българското образование. Ще си поговорим и за това, как вие може да сте част от промяната, макар и дистанционно.
Вижте видеото тук >>

Ако имате желание да присъствате, моля да потвърдите своето присъствие на този линк - http://bit.ly/2paOF5r  .

Дата: 29 април, 2017
Час: 14 -15ч.
Място: 411 Waverley Oaks Rd #214, Waltham, MA 02452


Вход свободен

Повече за фондация Заедно в час може да научите от
https://zaednovchas.bg/

С подкрепта на Българското Училище в Бостън (www.bg-school.org) и Българо-Американски Културен Център Мадара www.centermadara.org

 

 Our friends  



Todor Ialamov

Vasil Nenkov


David Flashenberg



emona